Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Suuret pensasaitaelementit (koko 200x100x40 cm asti)

Suuret pensasaitaelementit ovat täysikasvuisia pensasaidan osia, jotka voi istuttaa mihin vain. Niitä käyttämällä rakennat välittömästi valmiin, korkean ja tuuhean pensasaidan, jolla on monia etuja. Puutarhasi saa heti uuden ilmeen sekä kauniin ja hoidetun näkösuojan, joka pitää huolen yksityisyydestä. Toisin sanoen koko asumismukavuus kodissasi paranee.

Verkkokauppamme Pensasaitakauppa.fi myymät suurikokoiset pensasaitaelementit ovat iältään viidestä kuuteen vuotta. Ne on kasvatettu GPS-tekniikan avulla ja kuuluvat laadultaan Euroopan parhaimpiin! Valikoimaamme suuria pensasaitaelementtejä kuuluvat muunmuassa euroopanpyökit, euroopanvalkopyökit, laakerikirsikka, marjakuusi ja varjomuratti.

Suurikokoisten pensasaitaelementtien korkeus on 200 cm. Lisäksi joitakin lajeja on saatavilla myös korkeuksissa 80, 120, 150 ja 180 cm. Elementtien leveys on 100 cm.

Suuret pensasaitaelementit toimitetaan biohajoavissa laatikoissa, joita ei toisin sanoen tarvitse poistaa ennen istutusta. Laatikoiden koko on 100 cm x 35 cm. Yksittäisen suuren pensasaidan osan paino vaihtelee 100 ja 150 kg välillä, riippuen sääolosuhteista (kostealla säällä elementit ovat painavampia, sillä kostea multa on selvästi raskaampaa kuin kuiva).

Hyödyt:

  • Hävikkiä ei tule tai se on vähäistä, sillä juuret on leikattu vuosittain GPS-ohjatuilla koneilla. Tämä pitää huolen siitä, että kasvi tuottaa uusia hiusjuuria, jotka juurtuvat ja jatkavat kasvuaan heti uuteen kasvupaikkaan istuttamisen jälkeen.
  • Elementeistä koottu pensasaita on heti kauniin tuuhea ja muodostaa näkösuojan.
  • Pitkä istutuskausi (milloin vain lukuunottamatta pakkasia).
  • Mahdollisuus yhdistellä erilaisia valmiselementtejä.
  • Soveltuu erityisen hyvin kapeiden pensasaitojen rakentamiseen.
  • Neljän henkilön voimin voi istuttaa jopa 30 metriä pitkän pensasaidan yhden aamupäivän aikana.
View as Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä