Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Havuaidat

Havukasvit, jotka esitellään alla, ovat äärimmäisen sopivia pensasaidoiksi. Pensasaitakauppa.fi:stä löydät erilaiset ja jopa eriväriset havupensaat. Vihreän lisäksi värivaihtoehtoina ovat sini- ja keltasävyiset lajit, joista voit valita mieluisimman. Kaikkia havukasveja on välttämätöntä leikata säännöllisesti, jotta pensasaidasta tulee kaunis ja hyväkuntoinen. Aitaa on trimmattava vähintään kerran vuodessa, mieluiten kaksi kertaa.

Havukasvit pensasaitana

Kukapa ei tuntisi havukasveja, (lähes aina) ikivihreitä puita ja pensaita, jotka ovat suosittuja puisto- ja puutarhakasveina maailmanlaajuisesti. Varsinkin täällä pohjoisessa havukasvit tuntuvat kotoisilta. Tavanomaisen kuusiaidan lisäksi Pensasaitakauppa.fi-sivuston tarjonnasta löytyvät marjakuusettuijat, sypressit (lawsoninsypressit ja leyland-sypressit), japaninlehtikuusi ja jopa erikoinen kiinanpunapuu. Viimeksi mainittu poikkeaa muista havukasveista siinä, että se ei ole ainavihanta. Valikoimamme havukasveilla on ”pehmeä” ulkomuoto – niillä ei ole pisteleviä neulasia. Ne kaikki sopivat erinomaisesti aitakäyttöön muodostaen tyylikkään, tuuhean, puutarhan yksityisyyttä suojaavan pensasaidan. Kaunis havuaita kerää katseita!

Kuten edellä jo mainittiin, kaikki havuaidat vaativat säännöllistä leikkaamista. Jos haluat leikata aitasi vain kerran vuodessa, se kannattaa tehdä elokuun alkupuolella juuri ennen vuoden toista kasvukautta. Älä kuitenkaan valitse hyvin aurinkoista ja kuumaa päivää, voimakas auringonvalo voi aiheuttaa vaurioita kasville. Havukasvit pitävät siitä, että niitä trimmataan useamminkin. Jos leikkaat havuaitaasi kaksi kertaa vuodessa, tee se mieluiten pian ensimmäisen kasvukauden jälkeen kesäkuussa ja jälleen elokuun alun tienoilla.

Havukasvien tilaaminen

Pensasaitakauppa.fi:n kautta voit tilata kasvit havuaidan rakentamiseen mutkattomasti. Ostokset hoituvat helposti kotisohvalta käsin ilman tarvetta lähteä hakemaan taimia puutarhakeskuksesta. Tilauksen tekeminen Pensasaitakauppa.fi-sivustolla on turvallista ja edullista. Säästät rahaa sen ansiosta, ettei meidän tarvitse pitää auki kalliita liiketiloja. Henkilökuntaa on vähemmän ja muutkin kulumme ovat pienemmät – ja sinä asiakkaana hyödyt tästä pystyessämme näin tarjoamaan edulliset hinnat. Hankimme kasvit suoraan viljelijöiltä ja ne toimitetaan suoraan pihaasi, näin yksinkertainen ja selkeä on periaatteemme.

Pensasaitakauppa.fi:n taustalla on kokenut ja tunnettu puutarha-alan toimija, jonka laatuun ja palveluun voit luottaa. Verkossa asioimisen edut ovat meille oikeastaan itsestäänselviä. Epäröitkö vielä jostain syystä? Voimme vakuuttaa, että kasvien tilaaminen internetin kautta onnistuu hienosti! Voit aina ottaa meihin yhteyttä kysymyksissäsi.

Kaiken lisäksi kauttamme on mahdollista ostaa muutakin kuin pieniä taimia: valmiit täysikasvuiset havuaidat tarjoavat nopean vaihtoehdon, eli pensasaidan kasvua täyteen kukoistukseensa ei tarvitse odottaa. Valmiiden pensasaitaelementtien listasta näet kätevästi tarjonnan yhdellä silmäyksellä.