Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Tuijat

Tuijia (thuja) on paljon erilaisia. Pensasaitakauppa.fistä saatavilla olevat tuijat soveltuvat kaikki kauniin, hyvän näkösuojan tarjoavan pensasaidan rakentamiseen. Tuijat ovat talvenkestäviä ja helppohoitoisia havupensaita. Ne eivät ole vaativia kasvuolosuhteidensa osalta. Vuosittainen kasvu on noin 20-30 cm. Edellämainitut ominaisuudet tekevät tuijasta ihanteellisen pensasaitakasvin, joten ei ole yllättävää, että tuija on monen asiakkaamme suuri suosikki.

Tuija pensasaitana

Tuija pensasaitana

Tuijat ovat klassisia havukasveja, joista rakennetaan upeita ikivihreitä pensasaitoja moniin pihoihin ja puistoihin. Kuten mainittu, tuijilla on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen pensasaitakasvin. Ne ovat ainavihantia, helppoja leikata, kasvavat nopeasti ja lisäksi niillä on hyvä vastustuskyky kasvitauteja vastaan. Mikä parasta meille pohjoisen asukkaille, vahvat tuijat sietävät talvia ja karujakin olosuhteita hyvin.

Tuija-aidalla saat puutarhaasi runsaasti lisää kauneutta ja yksityisyyttä. Tuijat tarjoavat suojaa puutarhassa myös linnuille, jotka pitävät kasvista kovasti. Samoin perhoset ovat viehättyneitä tuijista. Paljon käytetyn ja suositun kasvin valitseminen puutarhaan on monella tapaa kannattavaa. Koska laji on tuttu suomalaisille kasvattajille, on mahdollista käyttää hyväksi tätä kokemusta ja tietoa, eikä sen vuoksi tarvitse vaikkapa epäillä kasvin menestymismahdollisuuksia pohjoisissa olosuhteissamme. Paljon harvinaisempien kasvilajien kohdalla samanlaista hyötyä ei tietenkään (vielä) ole. Verkkokauppamme Pensasaitakauppa.fi valikoimasta löydät viisi erilaista tuijaa – voit valita kartio-, timantti- tai jättituijan. Ylläolevien kuvalinkkien kautta pääset lukemaan tarkemmat tuotetiedot eri tuijalajikkeistamme.

Tuijien tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Tuijien tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Olipa valintasi mikä tahansa valikoimamme viehättävistä tuijista (tai jokin muu pensasaitakasvi), saat tehtyä ostoksesi kätevästi kotisohvalta käsin Pensasaitakauppa.fin  kautta. Me pidämme huolen siitä, että saat toiveidesi mukaiset kasvit ripeästi toimitettuina. Katko koko laaja valikoimamme! Voit luottaa kasviemme ja palvelumme korkeaan laatuun!