Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Yleiset ehtomme

Perustiedot:
Plants Online BV
Osakeyhtiö
ALV-numero: NL851694160B01
Kauppanimi: Pensasaitakauppa.fi

Osoite:
Noorderbaan 14
5388 RB Nistelrode
Alankomaat

Yhteys Suomessa:  
Sähköposti: asiakaspalvelu@pensasaitakauppa.fi
Puhelin: 09-4245 1905

Yleiset kaupan ehdot

1. Soveltamisala Seuraavat yleiset kaupan ehdot koskevat kaikkia verkkokaupastamme tehtäviä tilauksia.

2. Sopimuskumppanit ja sopimuksen solmiminen Kauppasopimus syntyy Pensasaitakauppa.fi:n kanssa.

Asettamalla tuotteet verkkokauppaan teemme sitovan tarjouksen näitä artikkeleita koskevan sopimuksen tekemisestä. Sopimus syntyy, kun hyväksyt ostoskorissa olevia tavaroita koskevan tarjouksen napsauttamalla tilauspainiketta. Välittömästi tilauksen lähettämisen jälkeen saat vielä vahvistuksen sähköpostitse.

Sitova sopimus voi syntyä jo sitä ennen seuraavasti:

  • Jos olet valinnut maksutavaksi luottokorttimaksun, sopimus syntyy sillä hetkellä, kun luottokorttiasi veloitetaan.
  • Jos olet valinnut maksutavaksi PayPalin, sopimus syntyy sillä hetkellä, kun vahvistat maksutoimeksiantosi PayPalille.

3. Toimitus ja lähetyskustannukset
Ilmoitettujen tuotehintojen lisäksi tulevat lähetyskustannukset. Tarkemmat tiedot lähetyskustannuksista saat tarjouksistamme. Tavarat toimitetaan kadunvarteen saakka.

4. Maksu
Kaupassamme on käytettävissäsi seuraavat maksutavat:

Ennakkomaksu
Jos maksutavaksi valitaan ennakkomaksu, ilmoitamme sinulle pankkiyhteytemme tilausvahvistuksessa ja toimitamme tavaran maksun saavuttua.

Luottokortti
Luottokorttiasi veloitetaan, kun tilaus tehdään.

Paypal
Maksat laskun summan PayPal-verkkopalvelulla. Sinun on oltava rekisteröitynyt tai rekisteröidyttävä palveluun, vahvistaa pääsytietosi ja antaa meille osoitettu maksumääräys (poikkeus: maksaminen vieraana). Saat lisäohjeita tilaustapahtuman aikana.

Osto Klarnan laskulla
Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme laskuun ostamista maksuvaihtoehtona. Klarnalla maksaessasi sinun ei koskaan tarvitse antaa tilitietojasi, ja maksat vasta, kun olet saanut tavarat. Maksettaessa Klarnan laskulla toimitusosoite ei voi olla eri kuin laskutusosoite. Toimitus- ja laskutusosoitteen on oltava sama kuin kirjoillaolo-osoitteesi. Ostettaessa Klarnan laskuun saatavamme siirtyy Klarna AB:lle. Voit tällöin vapautua velasta vain maksamalla Klarna AB:lle. Ostaessasi Klarnan laskulla saat aina ensin tavaran ja sinulla on aina 14 päivän maksuaika. Lisätietoja ja Klarnan täydelliset laskumyyntiä koskevat yleiset ehdot löydät täältä:

Maksuvaihtoehto Klarnan lasku on tarjolla vain yksityisasiakkaille ja koskee vain tilauksia, jotka toimitetaan 2 viikon kuluessa.

5. Nouto
Toimitamme vain toimitusmyyntinä. Tuotteiden noutaminen itse ei valitettavasti ole mahdollista.

6. Pakkausasema
Emme toimita pakkausasemille.

7. Omistusoikeuden pidätys 
Tuotteet ovat omaisuuttamme, kunnes ne ovat täysin maksetut.

8. Kuljetusvauriot
Jos toimitettavissa tuotteissa on selviä kuljetusvaurioita, reklamoi tällaisista vaurioista mieluiten heti tavaroiden toimittajalle ja ota välittömästi yhteyttä meihin. Reklamoinnin tai yhteydenoton laiminlyönti ei vaikuta millään tavoin lakisääteisiin oikeuksiisi tai niiden toteuttamiseen, erityisesti takuuoikeuksiisi. Autat meitä kuitenkin toteuttamaan omat vaatimuksemme rahdinkuljettajaa tai kuljetusvakuutusyhtiötä kohtaan.

9. Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu: Maanantaista perjantaihin 11:00–16:30 sähköpostitse tai puhelimitse.

10. Takuu
Kauppaan sovelletaan lakisääteistä oikeutta puutteita koskevasta vastuusta. Tiedot mahdollisista lisätakuista ja niiden tarkoista ehdoista löydät kyseisen tuotteen kohdalta. Emme voi taata kasvin menestymistä, kasvua tai kasvunopeutta minkään toimittamamme kasvin osalta.

11. Sopimustekstin tallentaminen
Tallennamme sopimustekstin ja lähetämme sinulle sähköpostitse tilaustiedot ja yleiset sopimusehtomme. Voit myös koska tahansa katsoa yleisiä sopimusehtoja tällä sivulla ja ladata ne itsellesi. Näet aikaisemmat tilauksesi asiakasalueellasi.

12. Sopimuksen kieli
Sopimuksen solmimisessa käytettävissä oleva kieli on suomi. Yrittäjän ja näiden yleisten sopimusehtojen mukaisen kuluttajan välisiin sopimuksiin sovelletaan yksinomaan Suomen lakia.

13. Kaupan purkaminen
Kun asioit kanssamme, sinulla on oikeus kaupan perumiseen 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Ota aina ensin yhteys asiakaspalveluun jos tuotteessa on jotain vikaa, pyrimme aina ratkaisemaan tilanteen yhdessä asiakkaan kanssa. Jos päädyt palauttamaan tuotteet, löydät alta tiedot, jotka tulee ilmoittaa.

Mallilomake kaupan perumiselle

Täytä ja lähetä tiedot ainoastaan siinä tapauksessa, että haluat perua kauppasopimuksen.

Ilmoitan/ilmoitamme* täten, että perun/perumme* kauppasopimuksemme koskien seuraavia tuotteita:

  • Tilauspäivämäärä*/vastaanottopäivämäärä*:
  • Nimi:
  • Osoite:
  • Allekirjoitus:
  • (Ainoastaan silloin, kun lomake täytetään paperilla.)

*Viivaa yli tarpeeton tai valitse sopiva vaihtoehto.