Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Ainavihannat aitakasvit

Ainavihannat pensaat säilyttävät lehtensä tai neulasensa talvella. Sen ansiosta ikivihreät pensaat pysyvät aina kauniin tuuheina, ja pihaa reunustava pensasaita voi toimia ympäri vuoden näkösuojana. Pensasaitakauppa.fi tarjoaa todella kattavan valikoiman ainavihantia pensasaitakasveja, kuten esimerkiksi erilaisia laakerikirsikan, orjanlaakerin eli piikkipaatsaman ja tulimarjan lajikkeita vain muutaman mainitaksemme.

Ainavihannat pensasaidat puutarhassa

Ainavihannat pensasaidat puutarhassa

Ainavihannille eli ikivihreille pensaille on Pensasaitakauppa.fi-verkkokaupassa aina kova kysyntä. Suomalaiset ovat luonnonläheisiä ja moni haluaa puutarhaansa vehreyttä mieluiten koko vuodeksi. Mitä moninaisemmat ainavihannat kasvit koristavatkin lukemattomia pihoja. Se ilahduttaa meitä – varsinkin kun huomaamme, että usein pensasaidat on tilattu kauttamme! Näin voimme yhdessä tehdä suomalaisesta elinympäristöstä yhä vihreämpää ja viihtyisämpää.

Suomessa kasvaa luonnonvaraisina useita ikivihreitä puita ja pensaita, mutta aitakasveina käytettävät lajit ovat hyvin usein alunperin kotoisin muualta kuin Suomesta. Koska monia ainavihantia kasveja ei ole yleisesti näkyvillä pohjoisessa luonnossamme, ovat harvinaisemmat ikivihreät pensasaidat erityinen kaunistus yksityisten pihojen lisäksi koko niitä ympäröivälle asuinalueelle!

Ainavihantien pensasaitakasvien tilaaminen

Verkkokaupassamme voit tilata valitsemasi ainavihannat pensaat helposti internetin kautta. Istutuskaudet vaihtelevat lajista toiseen. Suositeltavat istutusajankohdat ja muut yksityiskohtaiset tiedot löytyvät lajikohtaisilta tuotesivuiltamme. Teemme parhaamme sen eteen, että ainavihannat pensasaitakasvimme ovat parasta mahdollista laatua. Teemme hankintamme tunnetuilta ja kokeneilta viljelijöiltä ja valitsemme myyntiin aina sellaiset kasvilajit, joiden laatutasosta olemme vakuuttuneita. Uskomme, että tulet yhtälailla olemaan tyytyväinen tuotteisiimme.

Ainavihantien aitakasvien tilaaminen Pensasaitakauppa.fi-sivustolla on erittäin yksinkertaista. Jokaisen yksittäisen kasvin kohdalla löydät tilauslomakkeen, jossa on mahdollista laskea tarvitsemasi pensasmäärä aitametriä kohti. Voit siis tilata täsmälleen sen verran kasveja, jonka pihaasi tulet käyttämään ilman riskiä turhista liikakappaleista. Toki valitset muutenkin monista vaihtoehdoistamme juuri sen, jonka haluat. Pensasaitakauppa.fi pitää huolen siitä, että valinnan varaa riittää kaikkiin tarpeisiin!

Ainavihannat pensasaidat kasvavat puutarhassasi täysikasvuisiksi ja upeiksi. Kasvutahti vaihtelee lajista toiseen, ja joidenkin kasvien kohdalla se vaatii aikaa. Etkö halua käyttää aikaa sen odottamiseen, että pensasaitasi kasvaa täyteen mittaansa? Pensasaitakauppa.fi tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa valmiita pensasaitoja elementteinä, joista saa nk. hetivalmiin, täysikokoisen aidan heti istuttaessa.

Erilaiset ainavihannat pensasaidat

Erilaiset ainavihannat pensasaidat

Edellämainitut valmiit pensasaidat ovat luonnollisesti kalliimpia kuin pienikokoiset taimet. Pensasaitakauppa.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy ainavihantia pensaita kaikissa mahdollisissa kokoluokissa. Jotkin kasvilajit ovat matalakasvuisia, eikä niitä ole olemassa suurina pensaina. Toiset lajit sitävastoin kasvavat korkeiksi, ja niitä voi tilata eri kokoisina alkaen 30 cm:stä aina 200 cm:iin asti. Suurikokoiset pensaat maksavat enemmän, mutta toisaalta niitä tarvitaan aitametriä kohti vähemmän. Joka tapauksessa suurempien pensaiden kohdalla voidaan haluttu korkeus saavuttaa suhteellisen nopeasti, samalla kun hinnat ovat selkeästi edullisemmat verrattuna valmiiksi kasvatettuihin pensasaitaelementteihin.

Ikivihreisiin aitakasveihin kuuluvat toki myös havukasvit, joille olemme omistaneet oman osastonsa – Havuaidat – josta löydät esimerkiksi suositut tuijat (mm. kartiotuijan ja timanttituijan), tavalliset kuuset sekä marjakuuset. Tutustu rauhassa koko valikoimaamme!