Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Toimituskulut ja logistiikka

Huolehdimme siitä, että kasvit toimitetaan perille huippukunnossa

Pensasaitakauppa.fi verkkokaupassa meille on tärkeää se, ettet joudu maksamaan kuljetuksesta liian kallista hintaa. Samanaikaisesti haluamme kuitenkin olla varmoja siitä, että pensasaidoiksi tulevat kasvit saadaan kuljetettua perille hyvässä kunnossa. Käytäthän asiakkaana rahaa nimenomaan vuosikausia iloa tuovaan ja kestävään pensasaitaan.

Vastaanotat tilauksen joko yhdellä tai useammalla lavalla tai laatikoissa riippuen kasvien koosta, korkeudesta ja kappalemäärästä. Kun olet sivustollamme valinnut haluamasi kasvit ja lisännyt ne ostoskärryyn, niille lasketaan toimituskulut. Hintaan vaikuttavat tilauksen kokonaispaino, mitat ja etäisyys vastaanottajan paikkakunnasta (käy ilmi postinumerosta). Seuraavaksi valitsemme tilaukseesi parhaiten soveltuvan toimitustavan. Tilanteesta riippuen tuotteet kuljetetaan siis yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

  • Lavoilla, toimittajana jokin käyttämistämme kuljetusyrityksistä.
  • Yhdessä tai useammassa laatikossa DPD:n kautta.

Allaolevassa tekstissä kerromme, kuinka pidämme huolen siitä, että kasvit toimitetaan perille tuoreina ja hyväkuntoisina.

Toimitus kuormalavalla

Paakku- ja astiataimet sekä kappalemäärältään suuret tilaukset avojuuritaimia toimitetaan kuormalavoilla. Verkkokauppamme ostoskärryn yhteydessä olevasta keltaisesta palkista näet, kuinka paljon vapaata tilaa tilauksesi viimeisellä kuormalavalla on. Jos tilaa on vielä jäljellä, voit lisätä tilaukseesi kasveja kunnes lava on täysi ilman että toimitusmaksu nousee!

Teemme yhteistyötä useiden kuljetusyritysten ja jakelijoiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet kuormalavakuljetuksiin. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että kasvit toimitetaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti ja parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Tilatessasi kasveja voit valita, millä viikolla niiden toimitus tulee olemaan. Välittömästi saatavilla olevia pensaita koskee seuraava aikataulu: tilaukset, jotka on tehty tiistaisin klo 23:59 mennessä toimitetaan seuraavalla viikolla.

Luonnollisesti voit myös valita myöhemmän toimitusajankohdan esimerkiksi muutaman viikon päähän. Tilausta tehdessä haluttu toimitusviikko on valittavissa helposti. Halutessasi tiedustella toimituksen viikonpäivää, voit ottaa meihin yhteyttä valitsemallasi toimitusviikolla tiistaista eteenpäin. Ilmoitamme ajankohdan, jolloin tilauksesi on odotettavissa. Meistä riippumattomista syistä (kuten logistiikkaongelman tai pyhäpäivän vuoksi) toimitus saattaa kuitenkin joskus viivästyä ilmoittamastamme ajankohdasta. Tällaisessa tapauksessa toimitus on seuraavana arkipäivänä.

Tuotteiden vastaanottamiseksi sinun ei siis tarvitse järjestää vapaapäivää! Tilauksesi toimitetaan niinkutsutuilla kertakäyttölavoilla. Kuljettaja nostaa lavat tien reunaan jalkakäytävälle tai pihallesi, ja voit purkaa kasvit pakkauksestaan milloin itsellesi sopii. Käyttämämme kuormalavat ovat käsittelemätöntä puuta, eikä niitä oteta vastaan palautuksina. Logistiikkajärjestelmämme vuoksi kasveja ei voida toimittaa muunlaisilla kuormalavoilla.

Ympäristöystävällinen kuljetus Pohjoismaihin 

Kestävä kehitys on meille erittäin tärkeää. Siksi teemme yhteistyötä kuljetusyhtiön kanssa, joka kuljettaa pohjoismaihin täysin fossiilittomasti. Kuorma-autot kulkevat kasviöljyn jäämistä valmistetulla HVO100-polttoaineella, jonka avulla kuorma-autojen hiilidioksidipäästöt ovat 90% pienemmät kuin tavallisesti. Näin voimme toimittaa tilauksesi ympäristöystävällisesti Suomessa sijaitsevalle varikolle asti. Varikolta eteenpäin kuljetuksesta vastaa paikallinen kuljetusyhtiö, omien ympäristöstandardiensa mukaisesti.

Toimitus yhdessä tai useassa laatikossa

Avojuuritaimet ja jotkin pienikokoiset kasvit toimitetaan laatikoissa DPD-kuljetuksina. Kun olet verkkokaupassamme lisännyt haluamasi kasvit ostoskärryyn, näet kuinka moneen laatikkoon tilauksesi pakataan.

Tilatessasi kasveja voit valita, millä viikolla niiden toimitus tulee olemaan. Välittömästi saatavilla olevia pensaita koskee seuraava aikataulu: tilaukset, jotka on tehty tiistaisin klo 23:59 mennessä toimitetaan seuraavalla viikolla. Luonnollisesti voit tässäkin tapauksessa valita myöhemmän toimitusajankohdan esimerkiksi muutaman viikon päähän. Tilausta tehdessä haluttu toimitusviikko on valittavissa helposti. Kun kasvit lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostitse linkin, jonka kautta voit seurata lähetyksen kulkua. Jos et ole kotona toimitushetkellä, DPD voi jättää laatikkosi naapurustoon ja samalla postilaatikkoosi tiedon, mistä voit tilauksesi hakea. Jos tämä ei jostain syystä onnistu, tulee DPD uudelleen myöhempänä ajankohtana.