Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Kesävihannat aitakasvit

Kesävihantiin kasveihin luetaan kaikki lajit, jotka eivät ole (täysin) ainavihantia eli ikivihreitä. Ne siis pudottavat tai uusivat lehtensä jossain vaiheessa vuotta. Tämä tapahtuu useimmiten talvella, mutta lajikohtaisia eroja löytyy. Kesävihannat pensasaitakasvit ovat suosittuja erityisesti kauniiden lehtiensä tai kukkiensa vuoksi. Suomalaisten mieleen ovat erityisesti pyökki, valkopyökki ja orapihlaja. Upeasti kukkivan pensasaidan taas saa esimerkiksi syyssyrikästä tai jopa hortensiasta.

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä

Kesävihannat pensasaidat puutarhassa

Kesävihannat pensasaidat puutarhassa

Kesävihannat eli lehtensä pudottavat kasvit eivät aina herätä pelkästään positiivisia ajatuksia, sillä ne voivat tuoda ensin mieleen lehtensä varistaneet, talvisin paljaat ja jopa karun näköiset kasvit. Pensasaitakauppa.fi:llä tiedämme onneksi, että kesävihannat kasvit kuuluvat puutarhakasvien aateliin ja tuovat pihaan viehätystä nimenomaan vuodenaikojen mukana muuttuvan ulkonäkönsä vuoksi. Erilaisilla kesävihannilla pensasaidoilla on todella paljon annettavaa – uskomattoman kauniita kukintoja, värejä ja muotoja. Yksinkertaisesti nautinnollista!

Haluatko itsekin puutarhaasi kesävihannan pensasaidan? Usein niitä yhdistetään joihinkin ikivihreisiin kasveihin, kesävihannat kasvit sopivat upeasti lukuisien muiden kasvityyppien rinnalle. Kun pihaa koristavaa valikoima sekä kesä- että ainavihantia kasvilajeja, tulee lopputuloksesta hienon monivivahteinen. Kesävihannat kasvit näyttäytyvät niin erilaisina eri vuodenaikoina, että puutarhan ilme pysyy aina eläväisenä ja jännittävänä. Ajattele esimerkiksi kesän kukkapaljoutta, syksyn ruskaa ja talvikuukausien askeettisuutta – aina jotain uutta ja erilaista katsottavaa.

Huomaathan, että on myös kasveja, jotka muuttuvat vuodenaikojen mukaan, mutta eivät välttämättä pudota lehtiään. Tällaisia ovat esimerkiksi pyökki ja likusteri. Myös nämä lajit luetaan silti kesävihantiin kasveihin.

Kesävihantien pensasaitakasvien tilaaminen

Kesävihantien pensasaitakasvien tilaaminen

Verkkokaupastamme voit tilata kesävihannat pensasaitakasvit äärettömän helposti ja kätevästi. Valikoimamme on kattava ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Tarjoamme lajikohtaiset tiedot kaikista myymistämme kasveista valinnan helpottamiseksi. Tutki eri vaihtoehtoja kaikessa rauhassa ja löydät varmasti omasi!

Pensasaitakasvien tilaaminen verkossa on tullut yhä tavallisemmaksi. Pensasaitakauppa.fi ja sen taustalla oleva alan yritys näki jo varhaisessa vaiheessa monet hyödyt ja mahdollisuudet, joita internetin kautta tapahtuvaan kaupankäyntiin liittyy myös puutarha-alalla. Meillä on vankka kokemus verkkokauppana ja nimeemme luotetaan. Olipa valintasi sitten kesävihannat aitakasvit tai mikä tahansa muu tuotteemme, voit olla varma siitä, että tilauksesi on osaavissa käsissä. Olemme tyytyväisiä, että saamme kaunistaa koko ajan kasvavaa määrää puutarhoja koko Euroopassa.