Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Astioissa kasvatetut pensasaitaelementit (koko 175x100x40 cm asti)

Pensasaitaelementit ovat viljelijöiden valmiiksi kasvattamia pensasaidan osia, jotka voi istuttaa mihin vain. Valitessasi valmiit pensasaitaelementit saat koottua hetkessä tiheän ja yksityisyyttä pihaan tuovan aidan ilman, että joudut odottamaan vuosia pensasaidan kasvamista koko komeuteensa.

Pensasaitakauppa.fi -verkkokaupan valikoimaan kuuluvat myös erityiset astioissa kasvatetut pensasaitaelementit. Niiden viljelylaatikot on suunniteltu niin, että aitakomponenttien istutus on mahdollista milloin vain lukuunottamatta maan ollessa routainen. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi puksipuu, laakerikirsikka, likusteri ja orjanlaakeri.

Astioissa kasvatetut pensasaitaelementit vaihtelevat kooltaan. Niillä on tietty lajista riippuva korkeus, joka on 50, 80, 100, 150, 160 tai 175 cm. Elementtien leveys on 100 cm.

Astioissa kasvatetut pensasaidan komponentit toimitetaan erityisissä viljelylaatikoissa, jotka on poistettava ennen kasvien istutusta. Yhden pensasaitaelementin paino vaihtelee 50 ja 100 kg välillä riippuen sääolosuhteista (kostealla säällä elementit ovat painavampia, sillä kostea multa on selvästi raskaampaa kuin kuiva).

Hyödyt:

  • Hävikkiä ei tule tai se on vähäistä, sillä pensaat ovat juurtuneet hyvin viljelylaatikoissaan. Runsaasti hiusjuuria kasvattaneet juurakot jatkavat kasvuaan heti istuttamisen jälkeen.
  • Elementeistä koottu pensasaita on heti kauniin tuuhea ja muodostaa näkösuojan.
  • Pitkä istutuskausi (milloin vain lukuunottamatta pakkasia).
  • Mahdollisuus yhdistellä erilaisia valmiselementtejä.
  • Soveltuu erityisen hyvin kapeiden pensasaitojen rakentamiseen.
  • Kahden henkilön voimin voi istuttaa jopa 30 metriä pitkän pensasaidan yhden aamupäivän aikana.
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä