Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Yhdistelmäaidat eri lajeista

Miksi tyytyä vain yhteen kasvilajiin pensasaitaa suunnitellessa? Mikään ei estä valitsemasta erilaisista osista koostuvaa aitaa. Voit yhdistellä esimerkiksi saman kasvin eri lajikkeita toisiinsa ja saada näin vaihtelua pensasaidan ulkonäköön. Pensasaitakauppa.fi mahdollistaa tämän erilaisilla yhdistelmäpaketeilla.

Kaikki valikoimastamme löytyvät paketit ovat huolellisesti valittuja ja hyväksi havaittuja yhdistelmiä, joilla saat aina kauniin pensasaidan. Pyrimme tarjoamaan jokaiseen makuun ja kaikenkokoisiin puutarhoihin jotakin sopivaa, joten tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja moniin erilaisiin yhdistelmäpaketteihimme.

Erilaisia mahdollisuuksia on valtava määrä. Haluatko ehkä useissa väreissä kukkivan pensasaidan? Tai oletko lintujen ystävä ja toivot niitä pihaasi? Ilahdut varmasti siitä, että olemme tosiaan ottaneet huomioon myös lintujen tai hyönteisten mieltymykset valitessamme niitä houkuttelevia kasvilajeja omiin erityispaketteihinsa. Toisin sanoen Pensasaitakauppa.fi-liikkeestämme löydät juuri omiin toiveisiisi sopivan pensasaitakasvien yhdistelmäpaketin.

Pensasaitakasvien yhdistelmien mahdollisuudet

Pensasaitakasvien yhdistelmien mahdollisuudet

Useimmiten pensasaita koostuu yhdestä kasvilajista. Se tekee aidan ulkonäöstä yhtenäisen ja kauniin, mutta toisaalta joku voi pitää sitä hiukan yksitoikkoisena tai liian massiivisena. Vaihtelua on mahdollista saada myös pensasaitaan. Yhä useampi asiakas valitsee erilaisten pensaiden yhdistelmän, eli isuttaa pensasaidaksi lajisekoituksen, jossa on useita värisävyjä tai muotoja. Laji(ke)yhdistelmästä koostuva pensasaita on kaunis ja oikeastaan jo itsessään kuin pieni puutarha.

Pensasaidat.fin kautta voit tilata helposti erilaiset yhdistelmäpaketit. Yhdessä paketissa on tarpeeksi kasveja tietyn pituisen pensasaidan rakentamiseen. Metrimäärät vaihtelevat eri tuotteissa jonkin verran, mutta ne on luonnollisesti ilmoitettu tuotekohtaisilla esittelysivuillamme selkeästi.

Pensasaitojen yhdistelmäpaketit ovat verkkokaupassa omana osastonaan. Nämä erikoistuotteet ovat tilattavissa yhtä kätevästi ja yksinkertaisesti kuin muutkin valikoimamme tuotteet, ja saat ne nopeasti suoraan kotiovellesi toimitettuina. Ei aikaakaan, kun pääset istuttamaan toiveidesi mukaista yhdistelmäaitaa!