Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Bambut

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että jopa heinäkasvi bambu soveltuu erinomaisesti piha-aidaksi. Lähes kaikki sivuston Pensasaitakauppa.fi kautta saatavilla olevat bambulajit ovat nopeakasvuisia ja muodostavat lyhyessä ajassa tiheän pensasaidan.

Bambun eksoottinen ulkomuoto sopii nykyaikaisiin, perinteisestä poikkeaviin piha-aitoihin. Oman viehättävän lisänsä bambuaitaan tuo kahina, joka kuuluu tunnelmallisena ja rauhoittavana tuulen liikutellessa kasvin lehtiä toisiaan vasten. Bambulla on siis monia hienoja ominaisuuksia, joiden ansiosta saat luotua pihaasi aivan omanlaisensa, miellyttävän tunnelman.

Useilla bambulajeilla on vahva taipumus leviämiseen ja tilan ottamiseen muilta kasveilta. Pensasaitakauppa.fi:n myymät bambut eivät kuitenkaan tee näin. Nämä lajit pysyvät omalla tontillaan pihassa, sekä nyt että haluttaessa myös 20 vuoden kuluttua. Ei ole siis syytä pelätä, että bambusi pääsisi villiintymään ja kasvamaan pihalaatoituksen alle tai yllättämään naapurit levittäen juurensa heidänkin puutarhaansa!

Bambu aitakasvina

Bambu aitakasvina

Bambu on kasvi, joka herättää eksoottisia mielikuvia. Siihen liitetään usein ajatuksia poikkeuksellisen nopeasta kasvutahdista, erityisen kauniista ulkomuodosta, salaperäisistä kukinnoista sekä kaukomaiden kulttuureista ja sitä ravintona käyttävistä eläimistä. Bambua käytetään moniin tarkoituksiin, mutta läheskään kaikki eivät ole tulleet ajatelleeksi, että bambua voisi käyttää myös pensasaitojen rakentamiseen. Tietyt lajit sopivat siihen mainiosti, jopa Suomessa. Tuttuun tapaansa Pensasaitakauppa.fi on valinnut tarjontaansa parhaat aitakäyttöön sopivat vaihtoehdot, kiiltoruokobambun lajikkeet 'Jiuzhaigoun' ja 'Nitidan' sekä vuoriruokobambun lajikkeet 'Simban' ja 'Jumbon'.

Bambu tunnetaan tosiaankin todella nopeakasvuisena kasvina. Tämä voi aiheuttaa joskus ongelmiakin, jotkut bambulajit kasvavat nimittäin niin voimakkaasti ja villisti, että puutarhasi voi kärsiä siitä. Valikoimamme bambulajit ovat kuitenkin sellaisia, jotka eivät leviä holtittomasti, mutta kasvavat kuitenkin hyvää tahtia ja saavuttavat pian pensasaidalle sopivan korkeuden. Pihasi tulee bambun ansiosta näyttämään täydemmältä ja miellyttävältä. Bambuaita on erityisen nykyaikainen ja rennon oloinen.

Bambuaidan tilaaminen verkkokaupasta Pensasaidat.fi

Bambuaidan tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:n kautta

Haluatko tilata bambuaidan? Valitse Pensasaitakauppa.fi ja voit pelata varman päälle. Myymme ainoastaan sellaisia bambulajeja, jotka todella soveltuvat aidoiksi. Puutarha-alan pitkäaikaisena toimijana tiedämme kokemuksesta, mihin meidän tulee kiinnittää huomiota varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Voit luottaa hyvään asiakaspalveluun, pikaiseen toimitukseen ja tuotteiden korkeaan laatuun.

Bambun ostaminen Pensasaitakauppa:fi:n kautta on aivan yhtä turvallista ja helppoa kuin muidenkin kasvilajien tilaaminen. Ostoksen tekeminen tapahtuu kätevän tilausvalikkomme kautta. Sivulla on automaattinen toiminto, joka halutessasi laskee täsmälleen puutarhasi mittoihin tarvitsemasi määrän bambua. Saat näin samantien selkeän katsauksen kustannuksista ja voit olla varma, ettet tilaa liikaa tai liian vähän.

Muistutamme vielä, että bambun kanssa tulee olla hiukan varovainen: se on hyvin luonteikas kasvi vahvoilla ominaisuuksilla. Jos olet tullut siihen tulokseen, että bambu on sopiva valinta puutarhaasi, voit kuitenkin huoletta siirtyä tilaamaan – Pensasaitakauppa.fi huolehtii siitä, että ostoksesi on kaikin puolin kunnossa!