Kuinka tilaus tehdään?

Tilauksen tekeminen verkkokaupassamme tapahtuu seuraavissa vaiheissa:

  1. Etsi haluamasi kasvi tai kasvit sivustoltamme ja lisää ne ostoskärryyn. Jatka sen jälkeen kassalle.
  2. Täytä yhteystietosi.
  3. Valitse toimitus- ja maksutapa.
  4. Lue ja hyväksy yleiset ehtomme.
  5. Tarkista, että kaikki tilauksen tiedot ovat oikein ja vahvista ostoksesi.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n ja muut verot. Halutessasi kopion tilausvahvistuksesta, kirjaudu sivustolle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pensasaitakauppa.fi

Lisätietoa pensasaitakasvien nopeasta ja yksinkertaisesta tilaamisesta

Kun olet valinnut tietyn kasvin, voit halutessasi ilmoittaa tarvitsemasi metrimäärän pensasaitaa, ja sivustomme laskee automaattisesti kuinka monta kappaletta kasveja siihen tarvitset. Voit luonnollisesti myös itse ilmoittaa haluamasi lukumäärän. Valitsemasi lehti- tai havupensaat siirtyvät automaattisesti ostoskärryyn. Klikkaamalla “Ostoskärry”-painiketta pääset katsomaan sen koko sisällön. Tällä sivulla voit myös poistaa jo valitsemiasi tuotteita ostoskärrystä tai muuttaa kasvien kappalemääriä.

Kun olet valmis tekemään tilauksen, pyytää sivusto antamaan toimitusosoitteen postinumeron. Sen avulla tilauksellesi lasketaan toimituskulut, jotka riippuvat kuljetusmatkan pituudesta taimitarhasta osoitteeseesi ja kasvien lukumäärästä. Kun seuraavaksi klikkaat kohtaa 'Kassalle', pääset siirtymään sivulle, jolla voit valintasi mukaan joko luoda oman asiakastilin verkkokauppaamme tai maksaa tilauksesi ilman sitä kertaostoksena. Seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään antamaan tarkat osoitetiedot tuotteiden toimittamiselle, jonka jälkeen näet automaattisesti tilauksesi kokonaissumman mukaanlukien mahdolliset alennukset. Hinnassa on eritelty verot ja toimituskulut. Nyt voit valita haluamasi maksutavan ja siirtyä maksamaan. Tilauksesi on nyt valmis ja aloitamme sen käsittelyn.

Tästä voit lukea, kuinka tilauksesi käsitellään kasvattajillamme. Kuljetusjärjestelyistämme voit lukea tästä. Siirry tarkastelemaan tuoteluetteloamme. Usein esitetyt kysymykset löydät täältä, mutta voit luonnollisesti myös ottaa meihin yhteyttä kaikissa kysymyksissä yhteydenottolomakkeen kautta.