Plants Online Group

Plants Online Group on hollantilainen yritys, jonka toimialana on pensasaitakasvien myynti yksityisille ja ammattilaisille eri puolilla Eurooppaa.  Huippulaatua parhaaseen hintaan! Siitä meidän toiminnassamme on kysymys.

Haluamme luonnollisesti, että nautit pitkään meiltä ostamistasi pensasaitakasveista, jotka ehkä muodostavat puutarhassasi kauniin pensasaidan useamman sukupolven ajan. Olemme luonnollisesti hyvillämme, jos olet niin tyytyväinen, että tilaat meiltä toistekin tai jopa suosittelet meitä tuttavillesi.

Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen pensasaitakasveihimme, ja sen vuoksi huippulaadun tarjoaminen ei ole pelkästään sinun etujesi mukaista, vaan hyvin tärkeää myös meille itsellemme

Haagplanten.net
0031 412 404724
www.haagplanten.net
Heckenpflanzendirekt.de
Haagplantenkopen.be
Plantesdehaies.be
028 08 19 20
www.plantesdehaies.be
Plantesdehaies.fr
01 8626 2427
www.plantesdehaies.fr
Heckenpflanzendirekt.ch
Plantesdehaies.ch
031 528 07 17
www.plantesdehaies.ch
Heckenpflanzendirekt.at
Piantedasiepe.it
0574 1824594
www.piantedasiepe.it
Haekplanteronline.dk
Hackvaxteronline.se
010-888 56 27
www.hackvaxteronline.se
Hekkplanterdirekte.no
Pensasaitakauppa.fi

Pensasaitakauppa.fi | Osa Plants Online Group-yritystä

Haagplanten.net tekee yhteistyötä viljelijöiden kanssa, joilla on erittäin paljon kokemusta pensaiden ja havupuiden kasvattamisesta pensasaitakasveja varten. Näillä yrityksillä on hyvä maine omalla alallaan.

Haagplanten.net -verkkokaupalla on yli 20 vuoden kokemus pensasaitakasvien myynnin ja logististen prosessien alueella. Tiedämme siis tarkasti, miten kasvit voiHaagplanten.net -verkkokaupalla on yli 20 vuoden kokemus pensasaitakasvien myynnin ja logististen prosessien alueella. Tiedämme siis tarkasti, miten kasvit voidaan kuljettaa siten, että ne saapuvat kotiisi kauniina ja sopimuksen mukaisesti.aan kuljettaa siten, että ne saapuvat kotiisi kauniina ja sopimuksen mukaisesti.

“Pensasaitakasvit parhaaseen hintaan viljelijältä kotiovellesi”

Viljelijämme huolehtivat kasvien hoidosta ja laadusta, jotta pensaat voidaan aina toimittaa huippukunnossa. Kasvit ovat viljelijän taimistolla lähetyspäivään asti.
Kasvit kaivetaan ylös tai kerätään, pakataan ja lähetetään saman päivän aikana, ja tarkan logistisen prosessin ansiosta ne ovat matkalla vain lyhyen aikaa (enintään kaksi päivää).

Plants Online Group Euroopassa