Astiassa

 1. Loisto-onnenpensas (40-60 cm)
  Alkaen 6,00 €
  Laatu:
  Normaali laatu
  Kasvien etäisyys:
  5.0 Kappaletta metriä kohti
  Juuri:
  Astiassa

  Vähimmäistilaus: 10

  Kpl:
  10+
  8,80 €
  50+
  7,30 €
  100+
  6,50 €
  200+
  6,00 €

  Suora toimitus

 2. Loisto-onnenpensas (60-80 cm)
  Alkaen 17,50 €
  Laatu:
  Erikoislaatu
  Kasvien etäisyys:
  4.0 Kappaletta metriä kohti
  Juuri:
  Astiassa

  Vähimmäistilaus: 10

  Kpl:
  10+
  25,70 €
  15+
  21,80 €
  50+
  19,00 €
  100+
  17,50 €

  Suora toimitus

 3. Paljasjuuri

 4. Loisto-onnenpensas (40-60 cm)
  Alkaen 1,59 €
  Laatu:
  Normaali laatu
  Kasvien etäisyys:
  4.0 Kappaletta metriä kohti
  Juuri:
  Paljasjuuri

  25 kpl/pakkaus

  Kpl:
  +
  2,18 €
  50+
  1,89 €
  100+
  1,74 €
  500+
  1,59 €
  Toimitus kasvin sesonkiaikana
  lokakuu 2019
  Tilaaminen mahdollista

Onnenpensas aitakasvina

Onnenpensas aitakasvina

Loisto-onnenpensas ‘Spectabilis’ (forsythia intermedia ‘Spectabilis’) erottuu kauniilla keltaisella värillään muiden pensaiden joukosta. Se on tärkeä muistaa leikata, jotta vuosittainen kukkaloisto myös säilyy. Oikealla tavalla hoidettuna ja leikattuna loisto-onnenpensas näyttäytyy koko komeudessaan, ja kasvi onkin suosittu koristepensas myös Suomessa. Aitakäyttöön onnenpensas sopii vain osittain – sitä voi istuttaa pihan tilanjakajaksi ja käyttää reunaistutuksena, mutta viralliseksi tai yksityisyyttä tarjoavaksi näkösuojaksi se ei sovellu. Onnenpensas valikoituu puutarhaan ehdottomasti useimmiten koristearvonsa vuoksi.

Onnenpensaalla on pitkä historia. Sen tunnetuimmat lajit ovat alunperin kotoisin Kiinasta, mutta jotkut muodot kasvavat luonnonvaraisina myös eteläisessä Euroopassa. Kasvi on levinnyt vuosisatojen aikana laajalle alueelle. Tätä voi osaltaan pitää todistuksena siitä, että onnenpensas on kestävä kasvi: se viihtyy lähes kaikkialla, myös omassa puutarhassasi. Onnenpensaan omistajalla tulee kuitenkin olla aikaa sen jatkuvaan hoitamiseen, jotta kasvin kauneus säilyy.

Loisto-onnenpensas on yksi suosituimmista onnenpensaslajeista. Sen lajike ‘Spectabilis’ on kahden lajin risteytys, ja lopputuloksena on saatu yhä paremmin monenlaisiin puutarhoihin ja pihoihin sopiva lajike. Paljon käytetyn ja suositun kasvin valitseminen on monella tapaa kannattavaa. Koska lajin kasvattamisesta ja menestymisestä Suomessa on jo paljon kokemusta, on mahdollista käyttää hyväksi tätä tietoa. Paljon harvinaisempien kasvilajien kohdalla samanlaista hyötyä ei tietenkään (vielä) ole.

Onnenpensaan tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Onnenpensaan tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Jos loisto-onnenpensas ’Spectabilis’ on valintasi pihasi kaunistajaksi, saat tehtyä ostoksesi muitta mutkitta verkkokaupassamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaisen ja miellyttävän ostokokemuksen. On sanomattakin selvää, että kasvien korkea laatu ja erittäin tärkeänä pitämämme asiakaspalvelu kulkevat käsi kädessä. Olemme panostaneet kattavaan valikoimaan, joten loisto-onnenpensas ’Spectabilis’ on vasta alkua! Toivomme siis, että löydät muutkin tarpeidesi mukaiset kasvit ja pensasaidat kauttamme. Jo muutaman päivän kuluttua tilauksesta saat tuotteesi toimitettuna suoraan viljelijältä kotiisi. Todella helppoa ja kätevää!