Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Kanukat

Kanukat (cornus) ovat pensaita tai pieniä puita. Sukuun kuuluu 30–50 erilaista lajia, joista jotkut ovat lehtensä pudottavia eli kesävihantia, ja toiset ainavihantia. Pensasaitakauppa.fi on valinnut tarjontaansa vain sellaisia pensaskanukoita (toiselta nimeltään idänkanukka), jotka sopivat rönsyileviksi, vapaammin kasvaviksi pensasaidanteiksi. Pensaskanukoiden huomiotaherättävän väriset oksat sekä keväällä puhkeavat kauniit kukinnot tekevät niistä erityisen silmänilon puutarhaasi, jopa silloin kun lehdet ovat pudonneet. Pensaskanukoiden leveä kasvutapa sopii suurempikokoisiin pihoihin.

Pensaskanukka-aita

Pensaskanukka-aita

Pensaskanukat ovat lehtensä pudottavia eli kesävihantia kasveja, jotka kaunistavat puutarhaasi rikkailla vaihtuvilla väreillään läpi koko vuoden. Kanukoihin tulee myös marjoja. Ne eivät ole erityisen maukkaita, mutta kylläkin koristeellisia. Jotkut pensaskanukkalajikkeet on jalostettu sellaisiksi, että ne kestävät todella kovia talvia. Punamarjakanukka kestää suomalaisetkin talvipakkaset ongelmitta – se sietää jopa -35°C kylmyyden. Mikäs sen parempi uutinen meille puutarhureille täällä pohjoisessa, missä olosuhteet ovat välillä ankaria!

Pensasaitakauppa.fin tarjontaan olemme valinneet parhaiten pensasaitakäyttöön sopivat kanukat. Voit valita muutamasta erivärisestä lajikkeesta omaan makuusi sopivan. Kokemuksesta tiedämme, että pieneen puutarhaan kanukoita ei kannata istuttaa – ne tarvitsevat paljon tilaa ja valtaavat alaa leveällä ja runsaalla kasvutavallaan. Parhaiten pensaskanukat sopivat suuriin, tyyliltään luonnonmukaisiin ja epävirallisiin puutarhoihin.

Pensaskanukan tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Pensaskanukan tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Kaikki verkkokaupastamme löytyvät kanukat voidaan istuttaa aidanteeksi. Lopputuloksena on värikäs ja rehevä pensaskanukka-aita, joka rikastuttaa ympäristöään kauneudellaan. Tutusta kaikessa rauhassa liikkeemme pensaskanukkavalikoimaan ja eri lajikkeiden erityisominaisuuksiin. Kaikki tarvitsemasi tieto löytyy tuotekohtaisilta sivuiltamme. Olipa valintasi pensaskanukka tai jokin muu laajan valikoimamme kasveista, sujuu tilaaminen verkkokauppamme kautta käden käänteessä. Ostoksesi toimitetaan perille pikimmiten niin, että jo muutamassa päivän kuluttua pääset vastaanottamaan tilauksesi.