Valmiit pensasaidat

 1. Kiinanpunapuu (200 cm)
  Alkaen 212,00 €
  Laatu:
  Valmiselementti
  Kasvien etäisyys:
  1.0 Kappaletta metriä kohti
  Juuri:
  100L Astiassa

  Vähimmäistilaus: 3

  Kpl:
  3+
  252,00 €
  6+
  212,00 €

  Suora toimitus

Kiinanpunapuu pensasaitana

Kiinanpunapuu eli latinaksi metasequoia on monessa suhteessa erityinen. Neulasensa pudottavat havupuut ovat yleensäkin harvinaisia. Punapuu on myös ainutlaatuinen siinä, että se suosii märkää maaperää, esimerkiksi pienen puron varrella. Erikoisinta on kuitenkin, että nämä puut olivat sukupuuton partaalla 1960-luvulla. Kiinanpunapuun "uusi elämä" aitakasvina on siis ainutlaatuinen.

Laji kasvaa nimensä mukaisesti luonnonvaraisena osissa Kiinaa. Laji on yhä uhanalainen. Onneksi kiinanpunapuuta istutetaan eri puolilla maailmaa usein puistoihin ja puutarhoihin. Se ei ole kaikkein helppohoitoisimpia aitakasveja – kiinanpunapuut sietävät huonosti kuivuutta, ja jotkut asiakkaat pitävät syksyistä lehtien putoamista haittapuolena – mutta laji on hyvin talvenkestävä. Tämä ”mammuttipuu” on myös kaunis ja luonnollisen näköinen.

Kiinanpunapuun tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti ylläolevan linkin kautta. Kiinanpunapuuta toimitetaan tammikuusta eteenpäin. Olemme kehittäneet Pensasaitakauppa.fi:n tilausosiosta niin asiakasystävällisen ja kätevän kuin mahdollista. Tilauksen tehtyäsi huolehdimme siitä, että ensiluokkaista laatua olevat tuotteet toimitetaan moitteettomasti ja mahdollisimman pikaisesti antamaasi osoitteeseen. Sen jälkeen pääsetkin istuttamaan kasvisi ja nauttimaan pihastasi. Toki ottaa oman aikansa, ennen kuin istutukset alkavat kasvaa uudessa paikassaan ja tulevat osaksi puutarhaasi, mutta kärsivällisyys palkitaan! Olisi mukavaa, jos jälkikäteen otat yhteyttä ja kerrot meille kokemuksistasi – kuulemme mielellämme, mitä mieltä hankinnastasi olet!