Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Havukasvit

Kun ajatellaan korkeita, ikivihreitä ja tuuheita pensasaitoja, meistä useimmille tulee ensimmäisenä mieleen havuaidat. Erilaiset havukasvit ovatkin tunnetuimpia pensasaitoina käytettäviä kasveja. Yhteistä moninaisille havukasveille on helppohoitoisuus eli niistä saa kasvatettua suhteellisen vähällä vaivalla komeita piha-aitoja. Havuaita antaa hyvän näkösuojan, joten se on erinomainen vaihtoehto puutarhaan yksityisyyttä haluavalle.

Jokaisella havukasvilla on luonnollisesti omat erityispiirteensä sekä hintansa. Olemme Pensasaitakauppa.fi -verkkokaupassa huomanneet, että tuijat ja marjakuuset ovat todella kysyttyjä lajeja, mutta tiesitkö, että myös sypressit erilaisine lajikkeineen soveltuvat erityisen hyvin pensasaitoina käytettäviksi? Olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme havukasveja, joita tarjoamme tuttuun tapaamme kohtuuhintaan!

Erilaiset havukasvilajit

Havukasvilajeja ja -lajikkeita on siis paljon erilaisia. Olemme valinneet verkkokauppaamme sellaiset, jotka soveltuvat pohjoiseen ilmastoon. Voit tilata kauttamme sellaisia havukasveja, jotka kestävät kylmät ja sateiset vuodenajat.

Valikoimamme sypressit ovat erityisen kauniita ja tyylikkäitä. Niillä voit loihtia puutarhaasi aivan uudenlaisen tunnelman. Sypressit eivät pidä valtavan kosteista kasvualustoista. Sypresseistä Leyland-lajike kasvaa huomattavan nopeasti, ja saat pensasaitasi kukoistavaksi vauhdilla. Säännöllinen leikkaaminen ja trimmaaminen on kuitenkin välttämätöntä. Lisäksi löydät verkkokaupastamme eriväriset lawsoninsypressit.

Tuijilla on paljon hienoja ominaisuuksia. Ne kasvavat hyvää vauhtia, ovat todella pitkäikäisiä ja selviävät melkeinpä missä tahansa maaperässä ja säässä. Yleisesti ottaen tuijat ovat hyvin helppohoitoisia.

Lähes kaikki ovat samaa mieltä siitä, että marjakuuset sopivat erinomaisesti pensasaidoiksi. Me allekirjoitamme tämän. Oikeastaan marjakuusilla ei ole juuri huonoja puolia, lukuunottamatta sen marjojen myrkyllisyyttä. Pidä siis huoli siitä, etteivät lapset tai lemmikit koskaan pääse pistämään niitä suuhunsa!

Jokaisella on luonnollisesti oma makunsa ja erilaiset puutarhat asettavat omat ehtonsa, joten omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan havukasvin valinta riippuu useista asioista. Mitä tahansa päätät tilata, meiltä saat korkealaatuiset kasvit, jotka tulevat kaunistamaan pihaasi.

Havukasvien tilaaminen verkossa

Havukasvien ostaminen internetin kautta on vaivatonta verkkokaupassamme. Valikoimamme on järjestetty sivustolla niin, että löydät itsellesi sopivan tuotteen nopeasti ja yksinkertaisesti. Jàrjestelmä kertoo kuinka monta taimea tarvitset aitametriä kohti. Samalla näet automaattisesti edullisimman hinnan (sisältäen kuljetuksen). Toimitamme kasvit suoraan kotiisi mahdollisimman nopeasti ja voit istuttaa ne pihallesi kun itsellesi parhaiten sopii.