Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Havuaitojen ominaisuudet

Kauneimmat havuaidat

Etsitkö pensasaidan rakentamiseen kasvia, josta saat kauniin, tuuhean ja ainavihannan aidan, joka suojaa puutarhaasi ohikulkijoiden katseilta ja antaa pihaan väriä? On olemassa erilaisia havupuita ja -pensaita, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi piha-aitoina. Yhteistä eri havukasvilajeille on se, että niistä saa kasvatettua kestävän pensasaidan, josta voit nauttia kauan. Tämän lisäksi havukasvit ovat suhteellisen helppohoitoisia.

Pensasaitakauppa.fi -verkkokauppaa pyörittävällä puutarha-alan yrityksellä on 20 vuoden kokemus aitakasveiksi soveltuvien lajien valikoimisessa ja myymisessä. Verkkokaupan valikoima on laaja, ja löydät havukasvien osastolta vihreiden lajien lisäksi myös sävyltään keltaisia ja sinertäviä kasveja. Jokaisen puutarhaan on varmasti sopiva ja mieluisa vaihtoehto.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että havukasveja voi istuttaa moniin erilaisiin paikkoihin ja ne viihtyvät useissa maaperissä. Havuaidat ovat tukevia, eivätkä ne ole herkkiä vaurioitumaan. Niiden hienoihin ominaisuuksiin kuuluu siis hyvinkin erilaisissa kasvuolosuhteissa pärjääminen. Ja tämähän on meille pohjoisen asukkaille enemmän kuin tervetullut etu!

Erilaisten havukasvien kohdalla pätevät erilaiset istutus- ja hoito-ohjeet. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat kattavat tiedot koskien kaikkia tarjonnassamme olevia kasveja, jotta he pystyvät valitsemaan juuri oikeanlaisen pensasaidan omiin olosuhteisiinsa. Jokaiseen havukasviin, kuten muihinkin lajeihin, liittyvät yksityiskohtaiset tiedot löytyvät tuotesivuiltamme.

Onko valintasi pensasaitakasviksi tuija, sypressi, marjakuusi vai jokin muu havukasvi?