Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Orjanlaakerit

Talven onni, puutarhan onni. Orjanlaakeri (ilex aquifolium) tunnetaan myös nimellä piikkipaatsama. Orjanlaakereilla on selkeä rooli puutarhan tavaramerkkinä, aina vihreänä kasvina sekä lintujen ja hyönteisten suosikkina. Varsinkin eteläisemmässä Euroopassa kaikki tuntevat orjanlaakerin, ja sen näkeminen ilahduttaa aina. Kasvin maine onnentuojana ja joulukasvina tekee siitä tavattoman suositun aitakasvin. Myös Suomessa orjanlaakeri kasvattaa suosiotaan koko ajan.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Näytä
per sivu
Järjestä

Orjanlaakeri pensasaitana

Orjanlaakeri pensasaitana

Orjanlaakeri istutetaan usein yksittäin tai pienissä ryhmissä, mutta kasvista voi myös luoda kiinteän, tiiviin aidan. Kovin korkeaksi tämä pensas ei kasva, joten se sopii ennemminkin puolikorkeaan aitaan. Koska orjanlaakeria esiintyy meidän seudullamme, se menestyy erittäin hyvin luonnossamme ja ilmastossamme.

Orjanlaakeri sopii hyvin istutettavaksi myös seka-aitaan. Yksittäisenä pensaana se on kaunis, joskaan ei yhtä peittävä, mutta kauniin orjanlaakerin voi myös istuttaa yhdessä toisten aitakasvien kanssa kuin asetelmaksi puutarhaasi. Orjanlaakerin koristearvo on niin suuri, että sitä voi yhdistellä ja varioida loputtomasti.

Orjanlaakerin tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Orjanlaakerin tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Orjanlaakeri on siis suosittu pensasaitakasvi, jonka ostaminen internetin välityksellä onnistuu hienosti. Pensasaitakauppa.fi on luotettava osoite tilauksen tekoon. Voimme tarjota todella kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi panostamme tilauksen tekemisen helppouteen ja näppäryyteen asiakasystävällisillä sivuillamme ja haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Tutustu siis kaikessa rauhassa liikkeemme orjanlaakerivalikoimaan ja eri lajikkeiden erityisominaisuuksiin. Kaikki tarvitsemasi tieto löytyy tuotekohtaisilta sivuiltamme, joille pääset ylläolevien kuvakkeita klikkaamalla. Ostoksesi toimitetaan perille pikaisesti niin, että jo muutamassa päivässä pääset vastaanottamaan tilauksesi. Lämpimästi tervetuloa asiakkaasemme!