Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Happomarjat

Happomarjat (berberis) ovat noin 450–500 lajia käsittävä suku, johon kuuluu sekä aina- että kesävihantia pensaita. Piikikkäiden happomarjapensaiden korkeus vaihtelee puolesta metristä jopa neljään metriin. Lajin edustajia kasvaa luonnonvaraisina Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Pensasaitoina käytettävillä happomarjoilla on monia hyviä puolia: niiden koristeelliset lehdet, keltaiset kukinnot ja joko punaiset tai tummansininset marjat tuovat pensasaitaan ja koko pihaan kaunistusta. Happomarjaa käytetään piikikkyytensä vuoksi usein myös torjumaan kutsumattomien vieraiden tunkeutumista pihaan.

Allaolevien linkkien kautta pääset lukemaan tarkemmat tuotetiedot Pensasaitakauppa.fin valikoiman ainavihannista happomarjalajeista ’Amstelveen’ ja ’Telstar’ (berberis frikartii) sekä välkehappomarja (berberis verruculosa). Kaikilla kolmella on kauniit keltaiset kukinnot.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä

Ainavihannat happomarjat – lisätietoa

Ainavihannat happomarjat pensasaitakasveina

Happomarjat kasvavat lähes kaikkialla maailmassa. Pensasaitakauppa.fin valikoimasta löydät vain muutamia tähän todella laajaan kasvisukuun kuuluvista lajeista – luonnollisesti ne, jotka soveltuvat parhaiten pensasaidoiksi. Happomarjat viihtyvät hyvin suomalaisessa ilmastossa, ne ovat koristeelisia ja kauniita pensaita, jotka houkuttelevat myös lintuja pihaasi.

Jos harkitset pihaasi happomarja-aitaa, kyse on valinnoista: haluatko ainavihannan eli ikivihreän lajikkeen vai kesävihannan pensasaidan, joka pudottaa lehtensä? Molemmilla on puolensa. Ainavihanta pensasaita luo puutarhaan vehreyttä ympäri vuoden, ja se on siksi ymmärrettävästi monen valinta.

Mikä happomarjalajikkeista sopii parhaiten oman pihasi olosuhteisiin ja makuusi? Yllä voit nähdä tarjoamistamme happomarjoista ne, jotka kuuluvat ainavihantiin lajeihin – hollantilaiset happomarjalajikkeet 'Amstelveen' ja 'Telstar' sekä välkehappomarja. Nämä ovat ne ikivihreät happomarjat, joita suosittelemme pensasaidan rakentamiseen. Klikkaamalla kuvakkeita pääset lukemaan niiden ominaisuuksista tarkemmin.

Happomarjojen tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Happomarjojen tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Olipa valintasi mikä tahansa viehättävistä happomarjoista tai jokin muu pensasaitakasvi, saat tehtyä ostoksesi helpoimmalla mahdollisella tavalla Pensasaidat.fi -verkkokaupan kautta. Me pidämme huolen siitä, että saat toiveidesi mukaiset kasvit ripeästi toimitettuina. Voit luottaa tuotteidemme ja palvelumme korkeaan laatuun!