Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Alppiruusut

Pensasaitakauppa.fi llä tiedämme kokemuksesta, että alppiruusuista (rhododendron) saa hurmaavia tilanjakajia pihaan ja näinollen tarjontaamme kuuluu myös mukava valikoima tämän upean pensaan silmäähivelevän värikkäitä lajikkeita. Kaikki verkkokauppamme tarjoamat alppiruusut ovat ainavihantia, eli ne pysyvät vihreinä talvellakin. Valitut lajikkeet kukkivat erilaisissa upeissa väreissä, ja tietenkin on mahdollista yhdistellä eri lajikkeita.

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä

Kaikki pensasaidat.fi-verkkokaupan

Kaikki pensasaitakauppa.fin tarjoamat alppiruusut soveltuvat kasvunsa puolesta loistavasti käytettäväksi aitakasveina, mutta luonnollisesti myös vapaasti kasvavina ryhmissä tai yksittäin. Alppiruusut kasvavat hyvin aurinkoisissa ja varjoisissa paikoissa ja jopa puiden alla.

Alppiruusuaitaa tai paremminkin -aidannetta ei tarvitse leikata. Kasvun vauhdittamiseksi voit kuitenkin leikata kuihtuneet kukat pois. Jos alppiruususi kasvavat liian isoiksi, voit leikata ne vanhaan varteen saakka. Alppiruusut lähtevät taas versomaan, mutta eivät kuki ensimmäisenä vuonna.

Alppiruusut rakastavat hapanta maata ja runsasta humusta. Voit täyttää istutuskuoppaan turvetta varmistaaksesi, että alppiruususi lähtee hyvin kasvamaan. Se happamoittaa maata hiukan. Alppiruusut kasvavat parhaiten hyvin vettä läpäisevässä maassa.

Valitse upean värikkäistä alppiruusuista omasi ja katso myös, mitä muuta kattavasta valikoimastamme löytyy. Tilauksen tekeminen on yksinkertaista ja nopeaa, ja ennen kuin huomaatkaan, voit ottaa vastaan laaduitkkaat kasvit suoraan huippuviljelijöiden taimistoista. Seuraavaksi voitkin jo käàriä hihat ja aloittaa puutarhatyöt!