Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Valmiina tilattavat pensasaidat

Meiltä kysytään usein, myymmekö myös valmiiksi kasvatettuja pensasaitoja. Emme tietenkään halua joutua sanomaan asiakkaille “ei”, joten olemme kysynnän myötä ottaneet myös tällaiset erityistuotteet valikoimaamme.

Moni puutarhanhoitaja ja -omistaja onkin jo tutustunut valmisaitojen konseptiin. Pensasaitaelementeistä koottava aita on heti täysikasvuinen ja tuuhea. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos kärsivällisyytesi ei riitä kasvun odottamiseen tai haluat jostain muusta syystä välittömästi valmiin pensasaidan. Taimistojen ammattiviljelijät ovat tehneet puolestasi vuosien hoito- ja kasvatustyön, ja pääset nauttimaan heti lopputuloksesta – kauniista, täysikasvuisesta pensasaidasta pihallasi. Kätevää!

Valmiita pensasaitoja on saatavilla suosituimmista kasvityypeistä. Pensasaitakauppa.fi-sivuston valikoima on näidenkin erikoistuotteiden osalta markkinoiden laajimpia. Voit valita muunmuassa seuraavista lajeista: tuija, marjakuusi, laakerikirsikka, pyökki, valkopyökki, muratti ja likusteri.

Nk. hetivalmiin pensasaidan toimituksen jälkeen pihasi saa aivan uudenlaisen ilmeen. Voit valmistella puutarhan etukäteen niin, että pystyt istuttamaan pensasaidan kokonaisuudessaan viiveettä. Pensaat ovat jo kasvaneet täysikokoisiksi, mutta kasvien juurtuminen uuteen maaperään vaatii luonnollisesti oman aikansa. Voit nopeuttaa prosessia antamalla pensaille tarpeeksi vettä ja hiukan lisäravinteita.

Erilaiset valmiit pensasaidat

Valikoimassamme on eri kokoisia valmiita elementtejä pensasaidan rakentamiseen riippuen siitä kuinka korkean aidastasi haluat. Pienikokoisiin lajeihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset pyökit ja suurikokoisiin tuijat. Suuria komponentteja tilatessa on hyvä muistaa, että tulet tarvitsemaan apua pensasaitaa istuttaessa. Luonnollisesti pienempikokoisia pensasaidan osia on helpompi käsitellä. Voit valita yleensä kolmesta eri koosta itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Joskus valmiit pensasaitaelementit voi tilata astioissa. Silloin ei ole välttämätöntä istuttaa kasveja puutarhaan, vaan voit käyttää niitä myös vaikkapa terassin tai parvekkeen reunustamiseen laatikoissa tai ruukuissa. Tällä tavalla pensasaidoille voi antaa aivan uudenlaisia ja yllättäviäkin käyttötarkoituksia.