Syyssyrikät

Syyssyrikät (buddleja davidii) ovat perhosten ja muiden hyönteisten suuria suosikkeja. Lajikkeita löytyy monissa erilaisissa väreissä, joilla pihaan ja puutarhaan saa upeaa väriloistoa. Ihanasti tuoksuvat kukat houkuttelevat kaikkia, ja niiden ansiosta syyssyrikät sopivat loistavasti kukkivan, rennon oloisen pensasaidanteen muodostamiseen. Lapset pitävät myös kovasti tästä aitakasvista kukkien ihanan tuoksun ja kaikkien niiden houkuttelemien eläinten vuoksi. Syyssyrikät on leikattava kerran vuodessa keväällä (pakkasten jälkeen) n. 50–60 cm korkuisiksi. Jos sitä leikataan vähemmän, syyssyrikkä tuottaa jonkin ajan kuluttua vähemmän kukkia. Syyssyrikät eivät kestä kovia talvia, joten se menestyy parhaiten Suomen eteläisissä osissa.

Syyssyrikät – lisätietoa

Syyssyrikät – lisätietoa

Pensasaitakauppa.fin kautta voit ostaa toiveidesi syyssyrikät. Lajikkeita on niin paljon, että edes meiltä ei niitä kaikkia löydy, mutta voimme olla kattavasta valikoimastamme ylpeitä. Olemme valinneet tarjontaamme seitsemän syyssyrikkää. Luonnollisesti nämä ovat juuri sellaisia lajikkeita, jotka sopivat puutarhoihin parhaiten. On nimittäin myös paljon sellaisiakin syyssyriköitä, jotka eivät viihdy tavallisissa pihoissa, vaan sen sijaan kivikkoisissa kasvupaikoissa. Voit luottaa valikoimamme kasveihin. Klikkaamalla ylläolevia kuvakkeita pääset lukemaan erilaisten syyssyriköiden ominaisuuksista tarkemmin.

Syyssyriköiden tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Syyssyriköiden tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Olemme kehittäneet verkkokauppamme tilausosiosta niin asiakasystävällisen ja kätevän kuin mahdollista. Tilauksen tehtyäsi huolehdimme siitä, että ensiluokkaista laatua olevat tuotteet toimitetaan suoraan viljelijöiltä mahdollisimman pikaisesti antamaasi osoitteeseen. Sen jälkeen pääsetkin istuttamaan kasvisi ja nauttimaan pihastasi. Toki ottaa oman aikansa, ennen kuin istutukset alkavat kasvaa uudessa paikassaan ja tulevat osaksi puutarhaasi, mutta ajattele syyssyriköiden palkitsevaa kukintaa! Olisi mukavaa, jos jälkikäteen otat yhteyttä ja kerrot meille kokemuksistasi – kuulemme mielellämme, mitä mieltä hankinnastasi olet!