Vertaa tuotteita
  1. Poista kohde
Lisää tuotteita vertailtavaksi Vertaa
Sinulla ei vertailtavia tuotteita.

Kennossa kasvatetut taimet

Kennossa kasvatetut taimet ovat välimuoto pienten paljasjuuristen taimien ja pienten astiataimien välillä. Niillä ei ole astioissa kasvaneiden taimien juuri- ja varsimassaa, mutta ne ovat edullisia ja joissakin lajeissa jopa halvempia kuin paljasjuuriset taimet. Ne voi istuttaa sulaan ja lämmenneeseen maaperään, kun juuret ovat aktiiviset, jolloin kehittyminen on nopeaa. Huhtikuu, toukokuu, kesäkuu, syyskuu ja lokakuu ovat ihanteelliset kuukaudet. Paakkutaimia voi kuitenkin istuttaa koko kesän ajan, jos juuret pidetään kosteina, ja koko talven ajan, jos maa ei ole jäässä. Kennossa kasvatettujen paakkutaimien hankkimisessa ei ole mitään arasteltavaa. Myymme joka vuosi yli 100 000 taimea erittäin hyvin tuloksin. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset suuria taimimääriä.

Kennossa kasvatettujen taimien juuret ovat toimituksen ajankohtana eheät (toisin kuin paljasjuurisilla taimilla), joten taimien ohuita juuria ja juurikarvoja, jotka usein kantavat hyödyllisiä sieniä, ei menetetä. Sen ansiosta taimien onnistumisprosentti ja yhtenäisyys on hyvä.

Istutustiheys vaihtelee lajin ja halutun lopputuloksen mukaan: Onko sen tarkoitus vastata olemassa olevaa pensasaitaa? Normaali istutustiheys on yhdessä rivissä 4 kpl/m ja siksak-kuviossa 6 kpl/m. Metsämaata luotaessa tiheydet voivat vaihdella tavoitteen mukaan.

Istutus

Kostuta kaikki taimet hyvin ennen istutusta. Älä altista suojaamattomia taimia tuulelle ja auringolle niiden odottaessa istutusta. Kaiva juuripaakulle sopivan kokoinen kuoppa ja möyhennä multa kuohkeaksi. Ole varovainen. Älä tiivistä maata liikaa äläkä kaada paakun päälle suuria määriä multaa. Istuta kasvi ja tiivistä maata sen ympäriltä kevyesti kantapäälläsi varmistaen samalla, että kasvi pysyy pystyssä. Kun olet tiivistänyt maan, varmista että juuripaakun päällä on vähintään 3 cm multakerros. Muussa tapauksessa paakku kuivuu, eikä taimi kiinnity hyvin kuoppaan.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Näytä
per sivu
Järjestä