Osmanthus

Osmanthus (ei suomenkielistä nimeä) muistuttaa melko paljon orjanlaakeria eli piikkipaatsamaa, mutta lajeissa on toki myös selkeitä eroja. Osmanthus puhkeaa keväällä kukkaan ja ihanalta tuoksuvat kukat houkuttelevat hyönteisiä luokseen. Osmanthus on ainavihanta pensansaitana käytettävä kasvi, jolla saat vehreyttä pihaasi ympäri vuoden.

Osmanthus pensasaitakasvina

Osmanthus pensasaitakasvina

Osmanthus on melko samannäköinen kuin orjanlaakeripensas, mutta sittenkin aivan erilainen. Osmanthuksella ei ole orjanlaakeripensaan tapaan loistavan punaisia marjoja. Tämä ei suinkaan merkitse, etteikö osmanthus olisi mielenkiintoinen, päinvastoin. Tämä pensas ei ole kovin tunnettu – ja se tarjoaa runsaasti yllätyksiä!

Osmanthus on matala, tukevarakenteinen pensas. Siitä ei helposti muodostu korkeaa, tiheää aitaa, mutta etupihan aitana osmanthus on oikeastaan hyvin näppärä: sen yli näkee, ja kuitenkin se muodostaa puutarhalle kauniin rajauksen, joka on vihreä kesät talvet. Laji on melko helppohoitoinen ja viihtyy useimmissa kasvualustoissa. Olemme saaneet osmanthuksesta paljon hyvää palautetta asiakkailtamme eri Euroopan maista – heidänkin mielestään se on todellinen puutarhan rikastuttaja.

Liikkeemme Pensasaitakauppa.fi valikoimasta löydät kaksi erilaista osmanthuslajiketta: Osmanthus x burkwoodii ja Osmanthus heterophyllus. Olemme valinneet nämä kaksi lajiketta niiden hyvien puutarhaominaisuuksien vuoksi. Ylläolevien linkkien kautta pääset lukemaan tarkemmat tuotetiedot kyseisistä osmanthuksista.

Osmanthuksen tilaaminen Pensasaidat.fi:stä

Osmanthuksen tilaaminen Pensasaitakauppa.fi:stä

Olipa valintasi kumpi tahansa valikoimamme viehättävistä osmanthuksista tai jokin muu pensasaitakasvi, saat tehtyä ostoksesi helpoimmalla mahdollisella tavalla Pensasaitakauppa.fi-sivuston kautta. Me pidämme huolen siitä, että saat toiveidesi mukaiset kasvit ripeästi toimitettuina. Voit luottaa tuotteidemme ja palvelumme korkeaan laatuun!

Haluatko ensin tietää tuotteistamme tai yrityksestämme ja sen toimintatavoista lisää? Olemme koonneet sivustollemme paljon tietoa, ja jos kysymyksiä ilmenee, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja olemme valmiit auttamaan. Pensasaitakauppa.fin valikoimassa on valtava määrä laatukasveja, enemmän kuin puutarhaasi mahtuu! Löydät sivuiltamme varmasti inspiraatiota pihasi kaunistamiseen. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!